DSC_8147.JPG

Over Ons

Voor mensen, die houden van landelijk en stoer wonen 

 

‘t Woonhuys Ambacht, een warme woonkamer 

Welkom bij 't Woonhuys Ambacht! Mijn naam is Antoinette de Wit en ik ben geboren en getogen in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen winkel te hebben en wat is fijner dan in je eigen dorpje je droomwinkel te openen. 

Wij hebben onze deuren geopend in 2019, voorheen stonden wij bekend als Robuust Interieur en sinds vorig jaar zijn wij verder gegaan als 't Woonhuys Ambacht. 

't Woonhuys Ambacht heeft landelijke maar ook robuuste meubels die rust en warmte uitstralen. Dat is ook waar wij voor gaan. Landelijk met een vleugje industrieel, dus veel hout, een beetje metaal en een sfeervolle en gezellige, huiselijke uitstraling is de woonstijl.

Het assortiment van ‘t Woonhuys Ambacht omvat naast meubelen zoals banken, stoelen en tafels een heel scala aan woonaccesoires. Lampen, kaarsen, kruiken, alle mogelijke woondecoraties, diverse soorten groen en geurzeepjes. Het is kortom te veel om op te noemen.

 

Als de klant niet kan vinden wat hij precies wil of speciale wensen heeft, gaan wij voor hem of haar op zoek. Samen komen we er altijd wel uit!. Bezoek snel onze winkel om de sfeer te proeven en onze meubelen te bekijken.

  • Facebook - grijze cirkel
  • Gray Instagram Icon

© 2023 by 't Woonhuys Ambacht